Etalageé

Over Etalageé​

For People Who Love giving

Etalageé is ontstaan door liefde voor geven. Een glimlach op iemands gezicht toveren met een klein gebaar vind ik het leukste dat er is. Want zeg nou zelf, wat is nou leuker dan je vriendin, geliefde of collega blij maken met een uniek en zelf uitgezocht cadeau?

Etalageé is ontstaan door iets wat ik het liefste doe: rondstruinen in winkels, kleine boetiekjes of webshops op zoek naar leuke cadeaus voor vriendinnen, familie of voor mijzelf natuurlijk 😉  Hieruit is Etalageé ontstaan.

Met Etalageé kan ik mijn passie voor mode, interieur en lifestyle combineren. De webshop wordt langzaam steeds gedetailleerder en gevulder met leuke snuisterijen voor in huis, modeaccessoires, sieraden en nog veel meer. Etalageé staat voor een mooi gestylde etalage waarbij er aandacht is besteed aan het cadeau zelf, maar ook aan het geheel eromheen. Aandacht voor het product, verpakking & aandacht voor jouw als klant. 

Etalageé wordt een verzamelplek waar jij leuke kleine cadeaus maar ook cadeaus voor een ruimer budget kunt vinden. Doe inspiratie op, op een van de pagina’s en vind wat jij zoekt voor je vriendin, geliefde, (schoon)moeder, (schoon)dochter, oma, (klein)kinderen of collega. 

Door trial and error leer ik iedere dag bij. Ik zal mij laten inspireren door jouw behoeften en wensen. Ik heb de collectie samengesteld met interieur, lifestyle & modeaccessoires. Hierbij heb ik de cadeaus met zorg en aandacht voor jou uitgezocht.

Het creatieve proces wordt volledig in eigen huis ontwikkeld. Van schetsen tot (print) design tot productfotografie. Er zijn talloze redenen waarvoor jij een cadeau nodig hebt. Verjaardagen, nieuwe woning, nieuwe baan, bedankjes, geboortes, voor jezelf of gewoon zomaar. 

Ons aanbod, jouw invulling.

Laat je inspireren door Etalageé: zoek je een cadeau of wil je jezelf eens verwennen? Don’t look further, we’ve got you!

Vind een cadeau voor de vrouw die alles al heeft, maar toch meer wil.
Anne Esselink
Winkelwagen