Etalageé

Hoe het allemaal is begonnen

Al vanaf jongs af aan was het mijn droom om een eigen bedrijf te beginnen. Toen ik nog een kind was, was ik al bezig met het tekenen van onder andere kleding en bikini’s en het leek mij fantastisch om dit ooit zelf te kunnen gaan verkopen in mijn eigen winkel. Door de jaren heen heb verschillende stages gelopen en heb ik diverse bijbaantjes gehad in verschillende branches. Hierdoor heb ik een ruime kennis op kunnen doen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Echter, ben ik er hierdoor ook achter gekomen dat ik net dat stukje vrijheid mis dat je als ondernemer wel hebt. De droom om een eigen bedrijf te hebben is dus nog altijd blijven bestaan. Wel is de stap om dit daadwerkelijk te gaan doen wel altijd erg spannend geweest. Stiekem is de zekerheid die je in loondienst hebt toch ook wel lekker! 

Tijdens het vierde jaar van mijn opleiding Creative Business heb ik de mogelijkheid gehad om een minor te volgen. Eerst wist ik niet goed welke minor ik moest gaan kiezen, totdat ik de minor Retail en Winkelmanagement tegenkwam waarbij je een eigen onderneming op gaat zetten. Dit was de perfecte minor voor mij! Een eigen bedrijf beginnen en hierbij ook de nodige ondersteuning krijgen vanuit de studie: een win-win! En zo is Etalageé ontstaan!

Etalageé is ontstaan door liefde voor geven. Een glimlach op iemands gezicht toveren met een klein gebaar vind ik het leukste dat er is. Want zeg nou zelf, wat is nou leuker dan je vriendin, geliefde of collega blij maken met een uniek en zelf uitgezocht cadeau? Meer weten over het ontstaan van Etalageé? Ontdek onze over ons pagina.

Hoe leuk is het dat Etalageé kans maakt op het winnen van de Retail en Winkelmanagement Webaward 2022? Dus mocht je nog niet hebben gestemd, doe dit dan op www.minorretailenwinkelmanagement.nl/stem-nu/.

Iedere stem wordt heel erg gewaardeerd! <3

Liefs,

Anne

Hoe het allemaal is begonnen
Winkelwagen